Let me guide you to your inner beauty

Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam Detox, Rebalance en Uplifting

 

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een 6-maanden programmawaarin je je huid en energie herstelt in drie stappen van twee maanden. De zes op maat samengestelde behandelingen van de holistic beauty therapy zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuweenergie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de cel vernieuwing.

Holistic beauty therapy belooft pure verwennerij en vernieuwing van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van kleuren, kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

Beauty Detox – Live Now – Zuiveren en herstellen
De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Eeneerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug.Rebalance – Be Natural – Opbouwen en vitaliseren
Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

 


Uplifting -Feel Blessed – Verstevigen en verbinden
De uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris en stevig uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance
profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting
huidverzorgingsproducten. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

Waarom zes maanden?
Of je nu een specifiek huidprobleem hebt, of in één of meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan,de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn zes mooie maanden voor nodig om te transformeren.
Voor holistische behandelingen op basis van deze beauty methode kun je uitsluitend terecht bij een Colour&Spice Holistic Beauty Therapist. Ik ben enorm trots dat ik tot de geselecteerde therapeuten behoor die met deze unieke methode mag werken. Gun jezelf natuurzuiver huidverzorging, een holistische beauty therapy behandeling? Neem dan contact met mij op via 0643044321 of plan via onderstaande knop direct een afspraak in mijn agenda!