Let me guide you to your inner beauty

Over mij

Ik ben Jacqueline, gediplomeerd Holistic Beauty Therapist. Na jarenlang actief te zijn geweest als schoonheidsspecialiste heb een tijd geleden besloten om mij volledig te gaan focussen op de holistsche weg naar schoonheid. Voor mijn behandelingen maak ik gebruik van de unieke Colour&Spice methode.

De holistische weg naar schoonheid
Waar reguliere specialisten zich focussen op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benadert een Colour&Spice Holistic Beauty Therapist schoonheid op een holistische wijze. Wij richten ons op de persoon achter de mens en kijken naar de diepere oorzaken vanhuidproblemen. Daarvoor gebruiken we de holistische beauty methode van Colour&Spice.

Zie je een moe gezicht in de spiegel maar weet je niet waar het vandaan komt en hoe je ervan af komt?
Heb je kwaaltjes die je niet goed kunt plaatsen? Ervaar je een overvloed aan prikkels? Heb je het gevoel vast te zitten in de sleur van het dagelijkse leven? Weet je welke stappen je moet maken om vooruit te komen, maar lukt het even niet?


Het zijn signalen van ons lichaam die vertellen dat je zelfhelend vermogen uit balans is. Colour&Spice is een holistische beauty methode voor natuurlijke huidverbetering, healing en hernieuwde energie Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid. Schoonheid is voor ons alles wat puur is. Niet alleen wat je ziet, maar ook wat je ruikt, hoort en voelt. Een prikkeling van al je zintuigen. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn.