Let me guide you to your inner beauty

Werkwijze

Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart met mijn beauty salon. Ik richtte mij voornamelijk op verbetering van de huidverzorging.

Ik merkte dat alleen gericht werken op de huid niet voldoende is en ik ben mij gaan verdiepen in de holistische weg naar schoonheid. Pure schoonheid is niet alleen wat je ziet maar ook wat je ruikt hoort en voelt. Huidklachten komen vaak niet alleen van invloeden van buitenaf, maar ook door een disbalans van je lichaam. Ben jij tevreden met jezelf en wie wil je als vrouw zijn?

Ik voelde dat ik wilde veranderen en ben begonnen met mijn eigen schoonheid. Door de holistische zoektocht naar mezelf en het gebruik van de producten van Colour & Spice heb ik inzicht in mezelf gekregen en ben ik in mijn eigen kracht gekomen. Ik ervoer de fantastische resultaten en mijn huid straalt en glanst weer.

Bewust geworden van de resultaten besloot ik met mijn salon een switch te maken. Ik wil heel graag mijn ervaringen met andere vrouwen te delen. En jou laten zien wat de Colour & Spice producten met mijn huid hebben gedaan. In mijn salon kijk ik naar de schoonheid van een vrouw in het geheel. Niet alleen naar het huidtype of de huidproblemen. Een liefdevolle persoonlijke benadering vind ik zelf heel fijn en zo behandel ik ook de vrouwen die in mijn salon komen. Ik wil samen met jou de zoektocht aangaan naar  jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid!

Wie wil jij als vrouw zijn ?
Welke schoonheid wil jij uitstralen ?
Ben je tevreden met jezelf ?


Hier kun je heel eenvoudig een afspraak plannen voor één van mijn holistische schoonheidsbehandelingen. Je kunt een afspraak plannen op een moment dat het jou goed uitkomt, ik zal de afspraak zo spoedig mogelijk bevestigen. Maak je liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met mij op via: 0643044321